Coaching

Coaching

Wanneer Coaching?

Een steeds sneller veranderende wereld vraagt veel van mensen. Steeds vaker wordt u geconfronteerd met dilemma’s op uw pad komen van persoonlijke en/of zakelijke aard.

Die dilemma’s houden u bezig, uw effectiviteit wordt verminderd. U weet dat uw teams succesvol zijn en blijven omdat u ze inspireert, de richting aangeeft en overtuigd. Dat gaat nu even niet zoals u wilt. Het pleit voor u dat u deze dilemma’s wilt oplossen en er niet mee blijft rondlopen. Op tijd je eigen hulp organiseren wordt dat wel genoemd.

Bij uw partner, collega’s, leidinggevende, commissarissen of aandeelhouders kunt u nu even niet terecht. Bovendien weet u dat dat op grond van hun beeldvorming niet gewenst is. Uw omgeving is gewend dat u inspireert, de koers uitzet, hen helpt en het goede voorbeeld geeft. Kortom u bent op zoek naar een sparringspartner die u in vertrouwen kunt nemen en waarmee u afwegingen kunt maken. Iemand die zonder eigen belang of vooroordeel naar u luistert, de juiste vragen stelt en aanzet tot reflectie. Iemand die uw twijfels en aarzelingen opmerkt en u helpt om hindernissen op te lossen en alternatieven verkent. Alles om u te helpen om te komen tot keuzes en besluiten.

Een maatwerkoplossing is gewenst. Een meerdaagse training kost u veel tijd en ook een congres levert u wel inspiratie maar raakt vaak niet aan uw dilemma’s. Nee, u kiest ervoor om te investeren in persoonlijke aandacht en een maatwerkoplossing voor uw problemen. U kiest daarom voor een aanpak doormiddel van coaching.

Coaching spelregels