Tijdelijk management

Tijdelijk management

Tijdelijk management

Plannen maken en doelstellingen bepalen is één. Uitvoering en het pad naar de doelen toe bepalen is twee. Daarom doet HoltWerk s+ Partners ook graag mee en voor. Niet alleen de adviseur aan de zijlijn maar ook betrokken en verantwoordelijk voor de uitvoering. Dat is waarom Klaas Holtman ook graag zelf met "de poten in de klei staat".

Wanneer de opdracht niet past bij de competenties en ervaring van Klaas Holtman zal HoltWerk + Partners u ondersteunen bij het vinden van de geschikte kandidaat. Dankzij een uitgebreid netwerk en ervaring met de interim wereld lukt het HoltWerk+Partners om u op korte termijn in contact te brengen met senior managers die ervaring hebben met tijdelijke opdrachten en die de juiste kwalificaties hebben om u te ondersteunen.
Na de plaatsing en de uitgebreide opdrachtomschrijving blijft HoltWerk + Partners betrokken in het schaduwmanagement. Gewoon door met u en de interim manager periodiek terug te kijken en de stappen voor de komende periode af te spreken, door voor u en de tijdelijk manager een klankbord te zijn en door de voortgang te bewaken.